Версія для друку
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:43

Марія Яремійчук

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Марійка – 14-річна талановита дівчина, ведуча та журналіст-початківець. Вона переконана, що успіху можна досягти лише завдяки маленьким крокам у напрямку до великої мрії. Її головне правило – завжди залишатися собою та багато часу приділяти своїй улюбленій справі.

 

Наша героїня надзвичайно чуйна та добра. Вона бачить у людях тільки кращі якості, бажає розвиватися в Україні для її щасливого майбутнього. Тому Марійка наполегливо працює для цього – бере участь у різноманітних проєктах, розвиває навички журналіста в рамках дитячої телевізійної академії «33 каналу», театральні та кіноакторські здібності у Bragina Studio.

Її головна мрія – стати відомою журналісткою та ведучою, створити захопливу передачу про всі куточки нашої прекрасної планети. Наша героїня переконана, що для цього потрібно докласти багато зусиль, тому впевнено долає всі перешкоди на шляху.

Прочитано 418 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА