Версія для друку
Вівторок, 23 листопада 2021 11:54

Ірина Сімкова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

"Велич не в тому, щоб бути вищої за інших, велич у тому, щоб рости над собою!"

Бути мамою – складно. Бути хорошою мамою – майже нереально. Однак є жінки, яким вдало вдається поєднати відповідальне материнство з улюбленою роботою. Це важко не помітити, адже і про кар’єру, і про дітей Ірина Сімкова говорить з однаковою любов’ю. Вона – приклад для багатьох жінок, які шукають балансу між професійним та особистим життям. Адже лишитися прекрасною мамою та цікавою, захоплюючою жінкою не так легко. Їй це вдалося.
«Місія сучасної жінки – бути щасливою», – щиро вважає наша героїня. І підтверджує це словами, що лише ресурс щастя може допомогти жінці лишитися жінкою. Успішною, люблячою себе та навколишній світ. Впевненою та надихаючою. «Сучасна жінка – це настрій. Вона завжди повинна посміхатися, вчитися новому та в жодному разі не забувати про час для себе» – додає Ірина.
Своїм секретом вдалого поєднання кар’єри та сім’ї вона вважає уміння знаходити баланс між двома сферами. «Якби банально це не звучало, однак варто жити так, щоб вранці хотілося на роботу, а вечері додому» – каже наша героїня та зазначає, що ніколи не варто нести робочі питання у сім’ю та навпаки. Потрібно відмежовувати ці два аспекти життя.
Свій успіх вона вбачає в поєднанні наполегливої праці, бажанні змінити світ на краще та творчому підході до вирішення усіх проблем. «Сучасна жінка – не тільки берегиня. Вона й захисниця, й матір, й дружина, й сильна та незалежна особистість», – підводить Ірина підсумки. І насамкінець радить – для того, щоб бути щасливою, потрібно не шукати щастя десь там, а знайти його у собі.

Прочитано 329 разів
Ukrainian People

Автор

Останні з Ukrainian People