Версія для друку
Вівторок, 23 листопада 2021 11:54

Ірина Поповська

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

"Будьте добрішими, коли це можливо. А це можливо завжди!"

Поповська Ірина – людина із відкритим серцем та душею. У далекому 2014 році, заручившись підтримкою чоловіка, їй вдалося організувати благодійний фонд «Мрію жити». Цей фонд – особливе місце для дітей із діагнозом ДЦП. Адже малюки можуть тут отримати свій щасливий другий шанс.
Наша героїня зізнається, що рішення відкрити фонд стало доленосним. «Дуже довго я шукала шляхи того, чим можу бути корисною світові та як допомогти» – розповідає Ірина та зізнається: відкриття закладу допомоги для дітей із церебральним паралічем для неї стало «народженням первістка».
Пройти цей шлях із дітьми – справа нелегка. Однак велике серце та чуйність жінки дозволяє дати надію дітям із усіх куточків України. Вона, разом із командою не тільки допомагає в реабілітації та лікуванні – вони проходять увесь шляхом разом, підтримуючи та втілюючи в життя мрії малюків про щасливе дитинство.
Ірина зізнається: зважаючи на кількість нових «благодійних фондів» на папері у дійсності допомагають сотні. Тому вона щиро пишається тим, що змогла організувати усе так – чесно, прозоро та з повною віддачею.
Про успіх переможниця цьогорічної премії говорить просто: успіх, на її думку – це шлях до результату. А не сам результат. Для цього варто постійно розвивати себе та свої навички. Та на заключення додає: «Людину визначають лише дії, а не влучні слова».

Прочитано 302 разів
Ukrainian People

Автор

Останні з Ukrainian People