Версія для друку
Вівторок, 23 листопада 2021 11:18

Артем Нестеренко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

"Наша проблема в тому, що ми фінансово неосвічені!"

Для того, щоб стати успішною людиною та при цьому бути фінансово забезпеченим, варто піклуватися про власну фінансову грамотність. Про це говорить наш наступний герой – Артем Нестеренко. Успішний бізнесмен, автор книги з маркетингу та учасник семінарів та бізнес-школи, він на власному прикладі доводить – досягти можна всього, варто лише цього дуже захотіти.
Ось уже понад десять років Артем ділиться власним досвідом з учнями. «Мої учні мають різний рівень прибутку, роботу та цілі, однак їх об’єднує одне – бажання бути фінансово незалежними та поліпшити нинішній стан справ для кращого майбутнього», – розповідає він.
За його словами, для того, щоб здобути фінансової незалежності, варто насамперед навчитися аналізувати. «Це дуже важливо для підприємця: бачити те, що не бачать інші, прораховувати та компонувати, здавалося б, непоєднувані речі, аналізувати клієнтську базу, прибуток, планувати та розподіляти», – говорить він та відразу додає, що лише така комбінація дозволяє людині ухвалювати правильні рішення та грамотно виходити зі, здавалося б, безвихідних ситуацій.
Бінес-коуч розповідає, що в понятті успіху для нього криється факт реалізації задуманого із тим, що здійснилося. При тому він зазначає, що щастя – це особистий вибір людини. Він залежить лише від внутрішнього стану та емоційних вібрацій. А для цього завжди варто починати із самого себе.

Прочитано 260 разів
Ukrainian People

Автор

Останні з Ukrainian People

Схожі матеріали (за тегом)