Версія для друку
Вівторок, 23 листопада 2021 11:09

Лілія Олійник

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)


"Виховуйте в собі ті риси, які хочете бачити в дітях".

Сьогодні бізнес-леді Лілія Олійник сфокусована в двох напрямках: перший – еко активізм, вона є організаторкою щорічного Міжнародного Форуму ЕКО Україна та другий – проведення навчальних та тренінгових проєктів для дорослих та дітей. Крім цього наша героїня є мамою чотирьох чудових дітей та змогла вдало поєднати бізнес та родину. «Секрет такого успіху дуже простий, головне правильно розподілити час: 30% на себе, 30% для родини, 30% для роботи та соціуму і 10%, якщо щось піде не за планом. Завжди починайте з себе і тоді у вас точно вистачить часу на інших, не навпаки», – розповідає в інтерв’ю Лілія.
У своїх дітях бізнес-леді намагається виховувати цінності, які є незмінними роками, це любов, чесність, благородність, оптимізм, та найвищі цінності – життя та здоров’я, бо жити своїм життям та поважати вибір іншого приклад дійсно прогресивного суспільства.
Лілія радить усім українцям пам’ятати, що ми самі є творцями свого життя і щоб не відбувалося навколо – вибір є завжди! Головне – не опускати руки та не ускладнювати прості речі.

Прочитано 336 разів
Ukrainian People

Автор

Останні з Ukrainian People

Схожі матеріали (за тегом)