Версія для друку
Вівторок, 23 листопада 2021 10:46

Руслан Болгов

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

"Пам’ятайте! Якщо не запитаєте – не дізнаєтесь."

Допомагати людям – справа нелегка. А стояти на чолі організації, яка допомагає людям – ще важча. Однак деяким людям цілком під силу. Це підтверджує і наш наступний герой, Болгов Руслан – приватний детектив, власник детективної агенції «Бюро Рись» та член правління Асоціації приватних детективів України. І, щоб зрозуміти унікальність цієї людини, варто додати – він також є телемедіаекспертом, інструктором бойових мистецтв вищої категорії та автором низки наукових та публіцистичних статей правової тематики.
Ось уже понад 12 років вони разом із командою успішно розкривають шахрайські схеми, відновлюють втрачені зв’язки та розкривають злочини. Секретом успіху у цій сфері наш герой вважає професійність його та команди, а ще – бажання постійно вдосконалюватись, ставати кращим, ніж учора. Також слід додати що в сфері безпеки Руслан працює вже понад 20 років і починав свою діяльність у далекому 1999 році у відділі карного розшуку, так званого «убойного відділу», де займався розкриттям особливо тяжких злочинів.
Також Руслан вважає, що люди – часто надто упереджені: «За гарною «картинкою», зазвичай, завжди стоїть багато кропіткої, наполегливої та постійної праці, вдосконалення навичок та пізнання нового», – говорить він.
За його словами, найбільшим досягненням для нього є його родина та друзі, котрі попри все підтримують чоловіка. «Жоден успіх не вартий нічого, якщо поруч немає людей, з якими можна його розділити», – зазначає Руслан та радить більше прислухатися до оточуючих, любити та довіряти близьким.

Прочитано 270 разів
Ukrainian People

Автор

Останні з Ukrainian People

Схожі матеріали (за тегом)