Версія для друку
Понеділок, 23 грудня 2019 09:35

Крістіна Урба

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Я вважаю, що при вихованні дитини, найголовніше її чути і давати самостійно обирати те, що їй більше подобається, а не нав’язувати у всьому своє бачення.

 

Мати доньки та сина, Жінка Року у рідному місті Подільськ, благодійниця та майстриня у сфері нерухомості – усе це про Крістіну Урбу та її цікавий життєвий шлях.

У 21 рік з однорічною дитиною на руках жінка твердо вирішила, що має забезпечити донці гарне дитинство, добрі умови мешкання та можливість відвідувати усі гуртки, які тільки вона побажає. Саме тому вона зайнялася відкриттям агентства нерухомості. Це виявилося важко, адже маленьку Евеліну не було на кого лишити, тож усі робочі моменти доводилося вирішувати з малечею на руках – пересуватися на міському транспорті, проводити покази квартир та будинків, замість звичайних прогулянок, розклеювати оголошення. Тоді було складно, та зараз, через десять років, Крістіна успішно працює, отримує другу вищу освіту та виховує ще й дворічного активного та розумного сина Дмитра. “Я щаслива, що маючи двох діток, я працюю, розвиваюся та навчаюся” – саме так коментує свій успіх наша героїня і не збирається зупинятися, а мріє досягати ще більших висот!

Прочитано 629 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 10:20
Ukrainian People

Автор

Останні з Ukrainian People