Версія для друку
П'ятниця, 20 грудня 2019 14:47

Денис Малахов

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Роби те, що тобі подобається, та не звертай уваги, що іншим це може не подобатись.

 

Заглянути у минуле чи майбутнє, дати прогноз або поспілкуватися з мертвими під силу людям із надзвичайними здібностями. Одні ставляться до них скептично, а інші просять їхньої допомоги. Вони живуть серед нас. Чорний маг, учасник «Битви екстрасенсів» та організатор «Міжнародної Премії Вольфа Мессінга» Денис Малахов отримує задоволення від того, що приносить людям незабутні й неоднозначні почуття.
Не може бути неправильно обраного покликання: «Кожна людина знаходиться на своєму місці, який шлях би вона не обрала. Вона завжди там, де має бути». Він впевнений, що для успіху потрібні любов, щирість і завзятість. Тим, хто боїться невдач, не варто звертати уваги на перешкоди, головне – залишатись чесним із собою та вчиняти так, як Ви б хотіли, щоб робили із Вами.
Власним секретом успіху чоловік називає отримання насолоди від життя. Так, воно складається із білих та чорних смуг, проте вони не суцільні. Темна – залежить від вчинків людей. «Біла смуга приходить тоді, коли Ви просто щасливі», – підкреслює Денис.

Прочитано 566 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 09:04
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА