Версія для друку
П'ятниця, 20 грудня 2019 14:45

Віра Калько

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Щастя – це не мета, це наш вибір.

Душевну гармонію та спокій люди намагаються знайти роками. Не у всіх це виходить, виною тому різні причини: то потрібен слушний час, то відповідна атмосфера, то зміна планів на життя. Як досягти поставлених цілей, насолоджуватись моментом і надихати оточуючих, знає неймовірна Віра Калько. Вона є автором книги «Бесіда з Богом про дітей», блогером, коучем, дієтологом, підприємницею та матір’ю трьох дітей.

Жінка обожнює навчати людей, направляти та підштовхувати їх до дій. Вона мріє бути великим оратором, який своїм словом і мудрістю зміг би зцілювати серця, тіла й душі мільйонної аудиторії. Віра цінує власний позитивний простір, оберігаючи його від «замахів». Її нескінченними джерелами енергії є Бог, сім’я й саморозвиток.

Віра отримує щастя від життя та ділиться з іншими, оскільки впевнена, що воно є одним із складових успіху. Для його досягнення потрібно дбати про всі сфери: «Успішна людина підтримує баланс і постійно розвивається особистісно, духовно й професійно. Досконалості та якості немає меж!»

Прочитано 426 разів
Ukrainian People

Автор

Останні з Ukrainian People