Версія для друку
Середа, 18 грудня 2019 14:45

Ростислав Валіхновський

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Ростислав Валіхновський є українським пластичним хірургом, заслуженим лікарем України, директором і засновником медичного центру “Клініка Доктора Валіхновського”. Останнє десятиріччя його називають одним із найкращих пластичних і реконструктивних хірургів Східної Європи.

 

Що у Вашiй дiяльностi Вам подобається найбiльше всього?

Завдяки нашій кліниці було проведено близько 300 тисяч операцій. Ми активно співпрацюємо з Гарвардською медичною школою і здійснюємо безкоштовні хірургічні втручання діткам із проблемами верхньої губи і щелепи. Я отримую задоволення від допомоги людям. Бо тільки віддаючи, ми отримуємо розуміння величі людського серця.


Ваше особисте розумiння успiху. Його складовi?

Окрім, клініки я ще створив власну школу хірургії, завдяки якій отримали професійні знання 1200 студентів за останні два роки. Ще крім звичної допомоги на місці, провожу консультації онлайн для пацієнтів із усього світу. Не варто зупинятися на досягнутому, треба піклуватися про інших, змінювати якість життя в нашій країні.


Якими є Вашi персональнi лайфхаки для досягнення успiху?
Сила людини у правді. Коли людина визнає свої слабкі сторони, помилки, то вона може інтуїтивно відчути точку, звідки починати свою справу. Саме тоді потрібно звертається до Творця, щоб отримати благодать. В нашому житті немає нічого випадкового!

Сьогоднi лякає статистика дитячих онкологiчних захворювань. Якi основнi причини?

В першу чергу хворіють діти через необдумані свідомо чи несвідомо вчинки батьків, екологію, лінію стресу в суспільстві, якість харчування, відсутність фізичних навантажень, психології душі. Насильство в сім’ї є також актуальною проблемою нині. Тому варто змінювати себе і свої звички. Для профілактики треба відновлювати стандарти і якість продуктів, води, пропагувати активний спосіб життя, проводити ранню діагностику. Здоров’я – це така цінність, яку не купиш жодним чином! Лікування і здоров’я – це не тотожні поняття.


Що є Вашим постiйним джерелом енергiї?

Мене надихають близькі люди: духовний наставник Блаженніший митрополит Київський і всієї України Онуфрій, дружина Катерина і 10-річна донька Марія.


Що можете порадити нашим читачам, щоб бути успiшними?

Людина є своєрідним маленьким паростком, який росте, відновлюється, пускає корені, розпускає бутони, але сьогодні людина стає загнутою в простір егоцентризму. Якщо в на буде концентруватися лише на собі, то важко здобуватиме щастя. Бережіть час і дбайте про інших.

Прочитано 448 разів
Ukrainian People

Автор

Останні з Ukrainian People