Версія для друку
Середа, 18 грудня 2019 10:38

Анна Горбань

Автор 
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

"Українка – це жінка,  яка знає собі ціну!"

Допомагати іншим, при цьому втілювати свої мрії та досягати успіху у особистому житті та діяльності. Чи можливо це? Громадський діяч Анна Горбань впевнена, що сучасна українка може все це мати! У своїй роботі вона більш за все любить те, що своєю справою вона допомагає дітям вірити у добро, у себе та в те, що чудеса в нашому житті є кожного дня!

Вимогливість до себе та контроль допомагають Анні мати той результат, який їй потрібен. Щодо успіху, то його обов`язковою складовою вона називає абсолютне здоров‘я! «Також для мене важливо, щоб мій син і рідні мною пишалися.» – ділиться Анна та додає, що їй подобається бути краще кожного дня, а перемога над своїми страхами і переконаннями, що обмежують її на шляху до цілей, додає їй самовпевненості. Головним джерелом енергії Анна називає свого сина, Всевишнього, всіх Святих та її величезний список мрій і цілей!

«Будьте завжди відповідальні за себе і за свої успіхи! Поганий чоловік? Іди від нього! Погана робота? Знайди іншу! Ви гідні кращого! Ось що треба завжди пам’ятати!» – радить Анна тим, хто хоче змінити своє життя.

 

Прочитано 487 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Схожі матеріали (за тегом)