Версія для друку
Середа, 18 грудня 2019 10:02

Благодійний фонд "Manus Dei" Рекомендовані

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Організація була створена у 2017 році. Головна  мета – своєчасне й гідне забезпечення медичним обслуговуванням дорослих і дітей.  Засновником фонду є бізнесмен й  меценат Андрій Доценко.  Бюджет включає в себе особисті кошти голови та його бізнес-партнерів.  За час існування було надано допомогу на загальну суму більше 10 млн гривень.

Команда «Manus Dei» допомагає дітям із інвалідністю, а окрім цього ще забезпечує медичним обладнанням та проводить реконструкцію старих медичних приміщень у вітчизняних лікарнях.

Основними цінностями благодійного фонду є:
Перша цінність – любов до кожної людини, незважаючи на її соціальний, моральний або фізичний стан.

Друга цінність – віра в Бога. Тільки коли твоє серце наповнене вірою, що дає вищу мету, ніж задоволення світських потреб, ти здатний переступити всі перешкоди і простягнути руку допомоги нужденним.

Третя цінність і гордість – їхній колектив та згуртованість, яка дозволяє всебічно надавати різноманітну допомогу, згідно векторів діяльності фонду.

Організація ставить перед собою такі цілі:
1. Забезпечення доступності медичної допомоги;
2. Підвищення ефективності роботи державних лікарень;

3. Поліпшення умов реабілітаційних процесів для дітей із обмеженими можливостями (аутизм, ДЦП та ін.)

Благодійний фонд за два роки існування провів більше 20-ти проектів у різних областях України. Серед яких є відкриття «Кімнати Монтессорі» в Фастівському навчально-реабілітаційному центрі для дітей із захворюваннями нервової системи, аутизмом, ДЦП. Передача на баланс у центр медико – санітарної допомоги м. Подільск (Одеська область) УЗД-апарату експерт класу Philips ClearVue 550. Реконструкція та оснащення кабінету ЛФК у Київському центрі реабілітації дітей із органічними ураженнями (Центр Мартинюка В.Ю.). Придбання для Русанівської амбулаторії сімейної медицини (Броварський район) автомобіля швидкої допомоги. Купівля та передача на баланс в Хмельницьку міську дитячу лікарню реанімаційного кувезу для недоношених новонароджених дітей.

Прочитано 511 разів Останнє редагування Середа, 18 грудня 2019 10:47
Ukrainian People

Автор

Останні з Ukrainian People