Версія для друку
Середа, 19 грудня 2018 11:57

Олена Марчук

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Сім’я створює передумови для взаємопроникнення світу дітей і світу дорослих. Саме тому безкорислива любов до дитини,  яка вселяє їй почуття захищеності, створює атмосферу душевності, соціального та життєвого оптимізму, повинна бути в сім’ї апріорі!»

Суть виховання, вважає мудра мама – коли допомагаєш дитині максимально органічно соціалізуватись у світі. Саморозвиток, здійснення мрій, оптимізм… Олена сама живе за такими принципами та прививає їх своїй донці. Являючись національним директором конкурсу «Міс Україночка та Містер України 2018» та організатором фестивалів «Beauty of Ukraine 2018», «Берегиня України 2018», Олена постійно контактує з обдарованими дітьми, дуже надихається їх щирим прагненням втілювати мрії у життя. Її донька не виключення. Ілоні зараз 13 років, а дівчинка вже – справжня зірка. На даний момент вона навчається у модельній школи «Fashion Today» Эльвіри Іоффе, школі вокалу Наталії Могилевської, школі макіяжу Світлани Медведевої, школі телебачення «1+1», бізнес-школі «Приват Банку», а також навчається дефіле у Дмитра Воронова, опановує мистецтво мейкапу, вчиться у гімназії, займається вокалом, веде всеукраїнські фестивалі, знімається для глянцу та у рекламі і приймає участь у всеукраїнських фестивалях та конкурсах краси і таланту. Таке прагнення доньки до розвитку у різних напрямках дуже окриляє Олену. Вона вважає досягнення Ілони своєрідним результатом їх теплих сімейних відносин. А всім нашим читачам бажає миру, натхнення, добра та любові!

Прочитано 781 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА