Версія для друку
Середа, 19 грудня 2018 11:22

Інна Плахотнюк

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ЗАСНОВНИК ТОВ «АIП АГРОГРУП», «СПЕЦIАЛIСТ РОКУ 2016» ТА «IМПОРТЕР РОКУ 2016».

Ефектна жінка, прекрасна мама двох дітей, любляча дружина та при цьому успішна бізнес-леді – все це гармонійно поєднується в ній! Ми з радістю поспілкувалися із Інною, яка є засновником та комерційним директором ТОВ «АІП АГРОГРУП» та дізнались багато працюючих інструментів, які повинна знати кожна починаюча бізнесвумен! До того ж, наша героїня поділилася своїми життєвими принципами і секретами успіху.

 

Чим займається ваша компанiя?
Компанія ТОВ «АІП АГРОГРУП», яку ми створили разом з моїми партнерами, займається оптовими поставками по імпорту, експорту та дистрибуції свіжих фруктів і овочів в мережах супермаркетів на території України та за кордон.

 

Яким був старт вашого бiзнесу?
Він відбувся у 2013 році. Це були перші поставки свіжих фруктів з Молдови в мережі супермаркетів в Україні: «Фоззі», «Фора», «Сільпо», «АТБ-Маркет», «Ашан», «Білла» та «Метро». Ідея створення прийшла спонтанно. Це був період ембарго з боку Росії на продукцію свіжих фруктів з Молдови. Ціни впали, і з’явилася можливість просувати цю продукцію на інших ринках, таких як Україна, в тому числі. З самого старту ми наполегливо працювали і розширювали свою клієнтську базу, а на сьогоднішній день вже спокійно відправляємо українські свіжі фрукти та овочі в мережі супермаркетів Білорусі, Польщі, Литви, Латвії, Естонії та Франції. До того ж, наша компанія активно відвідує місцеві і міжнародні виставки, такі як Fruit Logistica Berlin, World Food Ukraine, APK Inform та інші заходи в області продуктів харчування.

Для вас є важливою конкуренцiя? Як ви її витримуєте?
Звісно важлива, для того щоб Ваш бізнес процвітав, ви постійно повинні знати, що роблять Ваші конкуренти, відстежувати їхні дії. Ми завжди намагаємось вибрати ту нішу, в якій конкуренція найменша, тобто робити те, що не роблять усі, бути ексклюзивним постачальником.

Що надихає? Де ви берете ресурс?
Діти – моє найбільше натхнення! Коли я стала мамою, в моїй душі все перевернулося! Посмішки мого сина Давида та доньки Анастасії окрилюють мене кожного дня та спонукають до нових ідей та проектів!

У вас є принципи, якими ви керуєтесь у своїх професiйних та життєвих дiях?
Звісно є! В першу чергу не боятися нового, потрібно регулярно експериментувати, доводити справу до логічного завершення, бути корисною, справедливою і доброю людиною.

Яка ваша персональна формула успiху?
Віра у свої здібності. А ще – не боятися невдач. Невдачі – це просто можливість почати знову, але на цей раз більш розумно.

Що можете порадити нашим читачам, як вперто йти своїм шляхом та не пiддаватися невдачам?
Майте цілі в житті. Будьте рішучими, порядними, сміливими, експериментуйте, любіть свою справу, тримайте Бога у своєму серці та ніколи не здавайтеся! Йдіть тільки вперед!

Прочитано 1100 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА