Версія для друку
Середа, 19 грудня 2018 11:15

Дарина Гресь-Ліпатова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ФЛАЙМЕНЕДЖЕР, РЕСУРС-МЕНЕДЖЕР

Кожна фраза цієї жінки – афоризм! Про життя як подорож, про свої життєві принципи, які вона напрацьовувала роками та про інші дуже важливі моменті її унікального світогляду ми дізнались у флайменеджера, або ресурс-менеджера Дарини гресь-ліпатової.

 

З чого почався Ваш професiйний шлях?
Про свій бізнес задумалась, ще коли мені було вісімнадцять років і я жила у Черкасах. Сферу вирішила обрати розважальну, бо ще з дитинства завжди була на сцені: співала, танцювала, вела різні заходи. І ось, в один момент, я запропонувала своїй подружці зробити івент-агенцію. Незабаром нас із нею вже запросили організовувати весілля, хоча до цього ми нічого подібного не робили. Нам вдалось призвести фурор та після цього івенти почали замовляти однин за іншим. Паралельно з цим, я навчалась на лінгвістиці, потім почала займатись туризмом, а вже згодом почала працювати у сфері підбору персоналу.

Це неймовiрно! Зробити старт лише на iнiцiативi та вiрi у свої сили! А чому Ви вирiшили змiнити вектор своєї кар’єри?
Пройшов час і я зрозуміла, що потрібно підійматись на більш високий рівень. Професія івентора допомогла мені зрозуміти, що я можу та хочу спілкуватись із людьми. Таким чином, спочатку я влаштувалась у кадрову агенцію, а потім вирішила відкрити свою власну. Всього за чотири місяці наш проект увійшов у топ кращих агенцій. Починали ми із одного міста, далі – охопили всю країну, а згодом – вийшли на міжнародний рівень. А потім… Я вирішила зайнятись сферою beauty!

Оце так кардинальнi змiни! Як так сталось?
Beauty-сфера в моє життя увірвалась спонтанно. Разом із своїм партнером з Черкас ми вивчились на курсах, а вже через деякий час створили свою beauty-академію. Згодом стали відкривати салони краси, починаючи від інтер’єру та закінчуючи підбором персоналу. Зараз, відкривши дуже багато салонів, можу сказати, що я знаю про сферу beauty все!

Назвiть основнi принципи у роботi та життi, якi допомагають Вам вiдчувати себе у потоцi?
Передчуття. Кожен мій новий проект починається з нього. Я виявляю чого на ринку не вистачає та починаю нове діло. Також важливо робити своє діло на емоції того, щоб навіть якщо ти вже перестав цим займатись, після тебе щось залишилось. Стояти у витоків – це супер левел для мене! Щодо життя, то головними моїми принципами можу назвати: стати кращою версією себе, правильно розставляти пріоритети, постійно тренувати мозок, завжди говорити «так», а вже потім розбиратись у ситуації.

Що можете побажати нашим читачам, як не звертати зi свого шляху та гiдно переживати негативнi моменти?
Обирайте найскладніший шлях – на ньому менше всього конкурентів. А ще, пам’ятайте, що життя – це подорож! Ви будете сто разів звертати, повертатись назад, стояти на місці або стрімко йти вперед… Головне – відкинути страх та сприймати будь-які події як цікавий сюжет, який ви можете повернути так, як вам хочеться. А ще – багато мрійте! Це дуже корисно.

Прочитано 810 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА