Версія для друку
Середа, 19 грудня 2018 11:05

Ольга Черній

Автор 
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

БIЗНЕС-ЛЕДI

Ефектна білявка, цілеспрямована бізнесвумен та справжня українка, яка хоче зробити життя оточуючих кращим та здоровішим, вважає, що аби досягти бажаного, треба мріяти так, як ми це робили у дитинстві. Вже чотири роки Ольга займається ТМ «Молоко від фермера», а у вільний час надихається своїм хобі – балетом. Ми дізнались у неї, як їй вдається бути затребуваною у бізнесі, гармонійною та жіночною – у приватному житті, а також що вона думає про сучасних жінок.

 

Розкажiть про свiй бiзнес. Коли Ви почали ним займатись?
Торгівельно-виробнича мережа «Молоко від фермера» реалізує виключно екологічно чисті молочні продукти. Цій торговій марці вже багато років. Я приєдналась до цього проекту у 2014 році. З моїм партнером ми створили новий формат та зробили франшизу.

А чому Ви обрали для бiзнесу саме продовольчу сферу?
Я прийшла у цей бізнес випадково у 2014 році. Хоча ні… Це сталось не випадково. Так як з самого дитинства займаюсь балетом та спортом, дуже люблю натуральні продукти та є великою прихильницею здорового харчування.. ТМ «Молоко від фермера» мені сподобалась саме тим, що вона пропонує високу якість. А, взагалі, зараз я займаюсь декількома проектами, включаючи благодійність та спортивні заходи.

Скiльки рокiв Ви займались балетом? Зараз також танцюєте?
Хореографія присутня у моєму житті з дитинства. У балеті – 12 років. Деякий час працювала навіть хореографом. Але, наряду з цим, пішла вчитись на IT та фінанси. Батьки порадили отримати таку освіту, і я їм вдячна за цю пораду. Зараз балет є моїм джерелом натхнення і я просто не уявляю свого життя без танців.

Якими принципами Ви користуєтесь у роботi та особистому життi?
Чесність перед собою та оточуючими. Постійна мотивація себе на дії.

Як Ви вiдноситесь до конкуренцiї?
Конкуренція – це прекрасно! Вона стимулює бути оперативним, шукати нові формати, творити та видавати все більш креативні ідеї.

Сучасна справжня жiнка, яка вона на Ваш погляд?
Беззахисна та сильна водночас. Безтурботна, але при цьому здатна контролювати багато моментів одночасно. Також справжня жінка робить добро та нічого не чекає взамін.

А якими Ви бачите сучасних українок?
Я багато подорожую та жила у різних країнах. Можу впевнено сказати, що українки – найкрасивіші та дуже працелюбні жінки! Я ними захоплююсь!

Що для Вас значить поняття «успiх» i чи важко його досягти?
Успіх для мене – це досягнення моєї особистої цілі, яку я постійно корегую. Я вважаю, що якщо чогось дуже захотіти, то ти це отримаєш!

Ваша порада нашим читачам. Як не загубити себе на стартi свого дiла та досягти бажаного?
Головне – візуалізувати результат. А ще треба згадати те дитяче почуття, коли ми чогось хотіли та не бачили перешкод на своєму шляху. Також важливо мати якесь хобі, що буде наповнювати вас позитивними емоціями.

http://molokoferma.com.ua

Прочитано 784 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА