Версія для друку
Середа, 19 грудня 2018 10:49

Лілія Олейник

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ВЛАСНИЦЯ ТОРГОВОЇ МАРКИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ ILIVE, ЦЕНТРУ РОЗВИТКУ ТА ДОЗВIЛЛЯ ILIVE CENTRE, ВОЛОДАРКА ТИТУЛА MRS. PERSONALITY OF UNIVERSAL WOMAN OF THE YEAR 2017, ЗАСНОВНИК ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНIЗАЦIЇ «ЖИВУ В ГАРМОНIЇ»

Власниця торгової марки здорового харчування Ilive, Центру розвитку та дозвілля Ilive Centre, творець та ідейний натхненник унікального проекту Школа Досконалості, володарка титула Mrs. Personality of Universal Woman of the Year 2017 на Гран-Канарія, засновник громадської організації «Живу в гармонії», ідейний натхенник міжнародного екологічного форуму та газети «ЄКО Україна», автор статей та ефірів на радіо на тему дітей, здорового способу життя та харчування, а також дбайлива мама трьох хлопчиків та дівчинки. Все це вона – Лілія Олейник! Ми із радістю поспілкувались з нею та дізнались, як їй вдається охопити стільки сфер одночасно та в кожній бути успішною!

 

Як давно Ви притримуєтесь правильного харчування?
Захоплення здоровим харчуванням та способом життя у мене з’явилося ще в дитинстві. З роками, спостерігаючи за собою та іншими людьми, я почала поглиблюватись в цю сферу та дійшла висновку, що чим простіша та ближча до природи їжа, тим вона більш корисна.

Коли виникла iдея створити мережу ресторанiв Ilive Cafe? В чому секрет успiху ваших закладiв?
Ідея створення кафе здорового харчування прийшла тоді, коли я вже мала достатньо досвіду і знань в різних областях. Запустила проект всього за один місяць. Щодо секрету, то він простий: приваблива атмосфера, якісні здорові страви, приємне обслуговування. А ще я дуже вірю у своє діло та вважаю, що в Ilive Cafe ми пропонуємо дійсно унікальне меню для українського ринку.

Розкажiть про iнший напрямок Вашого бiзнесу – Ilive Centre? В чому його суть?
Ilive Centre – сімейний центр розвитку і дозвілля. Його ідея – використання часу максимально корисно. Англійська мова, гімнастика, акторська майстерність, айкідо, семінари, спілкування в затишному кафе. та інші розвиваючі заняття – все це пропонується в одному комплексі! Також, на базі цього центру була створена Школа досконалості. В ній ми проводимо майстер-класи, лекції, семінари, які допомагають за короткий проміжок часу освоїти багато нових навичок та скоріше досягти певних цілей.

Вашi основнi принципи в роботi та життi?
Постійно розвиватись. Допомагати це робити іншим. Робити світ навколо кращим!

Чи звертаєте ви увагу на конкурентiв? На Ваш погляд, наскiльки популярне здорове харчування в Українi?
Конкуренція в нашій сфері – великий плюс. Чим більше людей перейде на здоровий спосіб життя, тим краще! Я помітила, що з моменту, коли я відкрила перше кафе, українців, що бажають харчуватись корисно, стало набагато більше!

Ваше персональне джерело натхнення… Яке воно?
Мої діти – найресурніше джерело мого натхнення! Також мене мотивує моя робота, бо вона направлена на те, щоб зробити людям добро. А взагалі – навколишній світ сам по собі надихає!

Що можете побажати нашим читачам, котрi мрiють, так само як i Ви, мати розкiшнi результати у всiх сферах життя?
Пам’ятайте, що у кожному дні є цілих двадцять чотири години, які можна правильно використати та присвятити час як роботі, так і сім’ї, а ще собі!

Прочитано 670 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА