Версія для друку
Середа, 19 грудня 2018 10:35

Юлія Єгоричева

Автор 
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

ВИПУСКНИЦЯ МIЖНАРОДНОЇ ШКОЛИ З МАКIЯЖУ, ВIЗАЖИСТ ПОКАЗУ МОД JUNIOR FASHION WEEK 2018, УЧАСНИЦЯ ЧЕМПIОНАТУ «FACE CHART 2018»

Випускниця міжнародної школи з макіяжу, візажист показу мод Junior Fashion Week 2018 та сторінок нашого «Ukrainian People», а також інших модних видань. А ще Юлія працювала над кліпом Bryantseva «Я самая (2017)», і не тільки в якості візажиста, а й моделі. Також вона мала можливість робити макіяж Melovin для телеканалу «Music box» . Ми із радістю дізнались у Юлії секрети її успіху та професійного зросту.

Юлiя, що для Вас є успiхом?
Багато в чому успішність людини полягає у її характері та емоційному інтелекті, а саме – здатності приділяти улюбленій справі більшість часу. Успіх для мене – це бути відомою в своїй роботі, щоб моя школа з макіяжу здобувала тільки найкращі відгуки, а клієнти з задоволенням рекомендували мене як гарного візажиста.

Конкуренцiя для Вас є важливою?
Конкуренція? Що таке конкуренція? Я творча людина і займаюсь улюбленою справою, роблю людей гарнішими та трохи щасливішими. У кожного візажиста свій почерк і нас обирають люди. Ніякої конкуренції не відчуваю, адже поважаю кожного і ми, візажисти, повинні дружити, а не конкурувати. В своїх силах я не сумніваюсь.

Головний принцип, який допомагає Вам досягати висот у роботi та особистому життi?
Бачу ціль – не бачу перешкод. Це мій девіз ще зі школи!

А де Ви берете натхнення?
Мене надихають задоволені клієнти... А ще я неймовірно щаслива, що маю нагоду працювати з відомими людьми та зірками. Дякую їм, що обирають мене та надихають. Візаж – це абсолютно мій світ, в якому я хочу працювати й надалі.

Якою повинна бути справжня жiнка?
Гарною дружиною та мамою. Успішною в справі, якою займається. Бути завжди усміхненою, охайною, слідкувати за своїм тілом та духовним розвитком.

Погодьтесь, бути сучасною українкою – це не просто?
Звісно! «Працювати» українкою – важка праця, але з часом такий спосіб життя входить в норму. З’являється повага до самої себе. Мудрість приходить з досвідом. Треба пам’ятати, що жіночність, грація, подача, поведінка, манери, загадковий погляд – все це нам дається при народженні, просто слід правильно навчитися використовувати таємну жіночу зброю. Жінка повинна бути доглянутою: акуратний одяг, зачіска, манікюр і запах. Всьому цьому наші жінки вчаться кожного дня і стають ще кращими. Це радує!

Порадьте нашим читачам, як не сходити зi свого шляху та не пiддаватись на провокацiї долi?
У будь-якій роботі у вас буде час, коли захочеться опустити руки, але, як мені сказала одна мудра людина – «Не піддавайся цьому, якщо встанеш та підеш – далі тебе буде чекати успіх! Головне розуміти, що таке трапляється з кожним!». Йдіть завжди вперед!


Instagram: @iuliaegoricheva

 

Прочитано 630 разів Останнє редагування Середа, 19 грудня 2018 10:38
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА