Версія для друку
Середа, 19 грудня 2018 09:49

Ірина Оськіна

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ВЕДУЧИЙ КОСМЕТОЛОГ-ЕСТЕТИСТ, ЗАСНОВНИК ДВОХ САЛОНIВ КРАСИ, BEAUTY-КЛУБУ «GORKY» ТА ЦЕНТРУ ЕСТЕТИЧНОЇ КОСМЕТОЛОГIЇ «NATURA ESTE», ТРЕНЕР ЕКСКЛЮЗИВНИХ ТЕХНIК МАСАЖУ

Ведучий косметолог-естетист, засновник двох салонів краси, beauty-клубу «Gorky» та Центру Естетичної косметології «Natura Este», тренер ексклюзивних технік масажу та власниця Жіночого клубу Ірини Оськіної, автор техніки «Скульптурика тіла» та володарка корони «Віце-Міссіс Україна» Відкритий Світ Тенеріфe  та  титулу «Mrs Beauty Expert World Open Ukraine 2018» в рамках конкурсу Mrs Ukraine Відкритий Світ. Ми з поспілкувались з Ириною та дізнались, як вона розпочала свій бізнес, як його розвиває та де бере натхнення.

 

Зчого Ви розпочали ваш бiзнес?
Спочатку було просте бажання відкрити салон краси, де б мої майбутні клієнти могли якісно причепуритись. Потім захотілось створити більш концептуальний простір, де б косметологія допомагала жінкам спілкуватись в якості подруг. Зараз мій салон саме такий. Він є і центром косметологічних послуг, жіночим клубом з психологічними тренінгами та локацією, де можна насолодитись затишними бесідами за чашкою кави.

Ви також маєте бренд медичного одягу. Як до Вас прийшла iдея його створення?
В один момент, внаслідок пошуку достойної робочої форми для власного колективу, я зайнялась дизайном та виготовленням оригінального медичного одягу. «Oskinabrand» – це мій авторський проект красивого та зручного вбрання для людей, що закохані в свою професію. Мій бренд дуже полюбляють не тільки майстри салонів краси, а і працівники різноманітних медичних закладів.

Що допомагає витримувати конкуренцiю?
Скоріше за все – нестандартне мислення, оригінальні ідеї та віра в те, що «не боги горшки ліплять».

Якими принципами Ви керуєтесь у своїх дiях в роботi та в життi?
Десятьма заповідями Божими. Намагаюсь слідувати цим правилам сама і виховати таким чином своїх дітей.

Ваша особиста формула успiху, яка вона?
Щоденна праця. Також важливо одержувати задоволення та транслювати його на своїх клієнтів. Я дуже люблю свою роботу, бо саме завдяки їй десятки жінок стали вродливішими. Як казала колись Коко Шанель: «Все в наших руках, через це їх не можна опускати». Для людей моєї професії ці слова мають і пряме, і переносне значення.

Якою, на ваш погляд, має бути сучасна українка?
Звичайно, бажано, щоб всі наші жінки були красиві, здорові та заможні, та завдяки цьому – впевнені в собі. Щоб реалізуватись в наш час і в нашому суспільстві, створити родину і мати можливість займатись своїм власним здоров’ям, зовнішністю та відпочинком, треба бути сильною, рішучою та цілеспрямованою.

Можете порадити нашим читачам, як не сходити зi свого шляху та не пiддаватись невдачам?
Більше думайте та піклуйтесь про своїх близьких. Позитивно відносьтесь до колег. Одержуйте задоволення від того, що саме ви комусь із них допомогли, когось зробили більш щасливим хоч на хвилину… І тоді весь навколишній світ засяє для вас веселковими фарбами!

 

Прочитано 543 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА