Версія для друку
Вівторок, 18 грудня 2018 14:20

Наталія Шелепницька

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

НАРОДНА АРТИСТКА УКРАЇНИ, ПОСОЛ МИРУ, КАВАЛЕР ОРДЕНIВ СВЯТОЇ МАРIЇ ТА СВЯТОГО СТАНIСЛАВА, ВОЛОДАРКА ТИТУЛIВ «ЖIНКА РОКУ», «ЖIНКА III ТИСЯЧОЛIТТЯ» ТА «УКРАЇНСЬКА МАДОННА»

Відома українська поп-оперна діва, Народна артистка України, Посол Миру, Кавалер орденів Святої Марії та Святого Станіслава, володарка титулів «Жінка року», «Жінка ІІІ тисячоліття» та «Українська Мадонна»! Також вона займається волонтерством і благодійністю, а на Конкурсі Краси Об’єднаних Націй міжнародне журі двічі визнало її достойною високих нагород – титулу найпрекраснішої жінки Європи та найкрасивішої жінки планети Земля! Нещодавно за підтримку українських воїнів в зоні АТО Наталія Шелепницька була нагороджена відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції». Редакція журналу із радістю з нею поспілкувалася та дізналася деталі про професію та життєві принципи справжньої українки з великої букви!

 

Яким є Ваш репертуар?
Мій репертуар – симбіоз досить різних музичних напрямків. Так, у першому моєму альбомі «Я так тебе люблю» присутні перлини як української класики, так і народної музики. Також мені завжди хотілося познайомити якомога більше людей з класичними творами, бо це є якісна музика. Саме тому я виконую знамениті твори NeoClassic Ендрю Ллойда Вебера, Франческо Сарторі та інших сучасних авторів. У моєму другому альбомі «Memory» зібрані якраз шедеври світової класики і твори, знову ж таки, NeoClassic.

В яких країнах Ви виступаєте окрім України? Як до Вас там ставляться?
Здебільшого я виступаю в європейських країнах та США. Там в мене дуже багато поціновувачів. Одного разу навіть отримала лист від чоловіка з США, який взявся вивчати українську мову після того, як почув мій спів на концерті. В такі хвилини розумієш, що музика – це вже не просто покликання, а справжня місія!

Головнi принципи, якими ви керуєтесь у своїх дiях?
По-перше, основним біблійним: ніколи не роблю іншим того, чого не хочу отримати сама. А ще я намагаюся жити з любов’ю та повною віддачею.

Яким є для Вас професiйний успiх?
На мій погляд, успіх – це визнання твоїх досягнень і повага до тебе з боку колег-професіоналів і слухачів. Його не просто досягнути, але коли вже одного разу відчув його смак, то не забудеш ніколи. Це відчуття змушує йти далі, підкорювати нові вершини, стимулює до розвитку!

Де берете натхнення?
Джерело моєї сили – моя родина! Мій чоловік і син – надійна підтримка і опора, без якої я ніколи б не досягла того, що маю зараз.

Якими якостями повинна володiти справжня жiнка?
Вона має бути жіночною, доглянутою, впевненою в собі, а головне – транслювати гармонію та щастя! Простір навколо такої жінки змінюється: чоловіки стають люб’язними і уважними, оточуючі посміхаються, сонце ніби світить яскравіше!

Порадьте нашим читачам, як не сходити зi свого шляху i не пiддаватися невдачам?
Треба чітко розуміти куди ти йдеш і навіщо, відчувати серцем своє призначення. А коли ти займаєшся тим, від чого стаєш щасливим і даруєш частинку цього щастя іншим – значить ти на своєму місці. І тоді ніякі невдачі не зможуть тебе зламати!

 

Прочитано 585 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Останні з ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА