П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
Фільтрувати матеріали за датою: червня 2018

«UKRAINIAN PEOPLE» №19

Опубліковано в UKRAINIAN PEOPLE

«UKRAINIAN PEOPLE» №21

Опубліковано в UKRAINIAN PEOPLE

Кинобранч с Полиной Логуновой

В премьерном кинотеатре «Оскар» прошел очередной Кинобранч для молодых мам с малышами. В праздничной обстановке healthy& beauty blogger Полина Логунова вместе с будущей мамой Аленой Мусиенко, делились своим опытом и мнением по поводу воспитания детей.

Опубліковано в Ексклюзив

«Країна починається з родини»

Опубліковано в Фотопроекти

Анна Пацера: «Вже починаючи з 17-річного віку, я усвідомила, що майбутнє моє буде пов’язано із салоном краси»

Анна Пацера вже давно «на ти» зі світом краси. Дівчина, що починала у 15 років працювати як модель, зараз – впевнена бізнес-леді, власниця двох салонів краси у Києві. Вона розповіла нам про свій шлях до успіху, відношення до краси та бізнесу.

 

Опубліковано в Інтерв'ю

Карина Комишна: «Я намагаюся поєднувати навчання та моделінг, але в першу чергу я юрист»

Карина Комишна - українська красуня та модель, що отримала титул І Віце-Міс Україна Всесвіт 2018. При цьому сама себе Карина моделлю не вважає. Вона розповіла нам про своє відношення до модельного бізнесу, свої захоплення та хобі.

Опубліковано в Інтерв'ю

Ірина Рибачук: «На красу заслуговує кожен!»

Краса та досконалість форм. Творча основа та розумна практичність. Радість для оточуючих та успіх. Все це можна сказати як про саму нашу героїню, так і про її бізнес. Найвродливіша жінка планети українка Ірина Рибачук не лише вражає своєю красою, але й сама її створює! Вона володар корони конкурсу краси «Місіс Земля» та засновниця DESIGN STUDIO IRINA RYBACHUK. Ця студія дизайну - справжня знахідка для тих, хто хоче оточити себе оригінальними меблями та аксесуарами світового рівня за вітчизняну ціну. Так само, як дизайнер-засновниця Ірина Рибачук - справжня знахідка для будь-кого, кому довелось з нею поспілкуватися. Скромна, але впевнена у собі красуня розповіла про те, навіщо вона пішла на конкурс, як веде свій бізнес та який сюрприз вона приготувала для клієнтів своєї студії.

Опубліковано в Інтерв'ю

Світлана Вольнова

Українська телеведуча, модель та акторка Світлана Вольнова працює майже без відпочинку над власними грандіозними проктами. Така робота потребує багато сил та енергії, тож потрібно вміти правильно контролювати власні ресурси. Про те, як навчитися збалансовувати роботу та відпочинок, про проекти на телебаченні та трохи про особисте Сітлана розповіла в інтерв’ю журналу «Ukrainian People»

Опубліковано в Успіх країни

Наталія Холоденко

«Не треба працювати на тривалість відносин – треба працювати на їх якість.»

Психолог, тренер особистісного зросту, кандидат філософських наук, а ще любляча мати, дружина та успішна жінка – Наталія Холоденко розповість про своє становлення як психолога. У інтерв’ю журналу Ukrainian People Наталія розказує про тенденції у психології та розкриє секрет найважливішого компоненту якісних відносин.

Опубліковано в Успіх країни

Ельміра Дорошенко

«Найбільш глибинна жіноча сила – це мудрість»

Ельміра Дорошенко – співвласниця салону краси Color cut, зразок сучасної української бізнес-леді. Вона активний громадський діяч, і більшість її проектів та акцій пов’язані з допомогою дітям. В першу чергу вона прагне транслювати маленьким українцям цінності та принципи, що допоможуть їм у майбутньому стати порядними та успішними людьми. Звісно, Ельміра не лише громадський діяч чи підприємець. Передусім вона – жінка. Одна з головних особливостей Ельміри – її жіноча мудрість. Вона, як ніхто інший, знає, як досягти успіху в кар’єрі та приділити належну увагу сімейному життю та вихованню дітей. Вона реалізувала себе і як підприємець, і як мати, і як дружина. Ніколи не витрачаючи час без користі, постійно себе вдосконалюючи, Ельміра поводить себе порядно, а говорить чесно і відверто. Скоріш за все, інакше вона просто не вміє, та й не хоче. Бо знає: в основі всього мають стояти загальнолюдські цінності, любов до людей та любов до життя. Ельміра – одна з тих, хто вміє дуже просто та зрозуміло пояснювати складні речі. Сама вона підкреслює – цінності можуть бути різними, різними можуть бути вподобання та методи досягнення успіху. Але насправді успішним можна стати лише тоді, коли від твого успіху стають успішними та щасливими оточуючі.

Опубліковано в Успіх країни
Сторінка 1 із 2

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/