П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2018

ІСТЕРИКА У ДИТИНИ: ЩО РОБИТИ?

Діти - квіти життя, це ми всі знаємо ... Але коли доходить до істерик, які буває влаштовують діти, тоді вже не знаєш, куди і діватися. В цій статті ми вам розповімо, що робити, якщо у дитини істерика.

Українці більше не зможуть ходити до профільного лікаря за старими правилами

Як відомо, згідно з новим законом про медреформу, з 1 квітня потрапити до фахівця вузького профілю можна буде тільки з направленням від терапевта, з яким укладено договір.

Опубліковано в Події

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ДИТИНИ БОЛИТЬ ГОЛОВА

Головний біль у дитини - дуже неприємне явище, яке супроводжується стресами і переживаннями. При цьому не слід панікувати, адже в таких ситуаціях важливо вчасно вжити необхідних заходів. Якщо дитина скаржиться на головний біль, варто розібратися з причинами цього явища і допомогти впоратися з ним.

На Масляну прифронтова Луганщина встановить національний рекорд з ліплення вареників

У прифронтовому місті Кремінна на Масляну відбудеться встановлення національного рекорду з ліплення вареників в рамках проекту Міністерства культури України «Український схід». Про це повідомила співачка, волонтер, радник міністра культури України Анжеліка Рудницька в ексклюзивному інтерв’ю Укрінформу.

Опубліковано в Ексклюзив

В Україні масово закривають школи на карантин

Україна знову відчуває грип. У Києві на карантин відправили повністю вже 75 шкіл

У Києві, зокрема, повністю або частково скасували заняття в 110 навчальних закладах. Піка поширення грипу лікарі чекають цього тижня.

Опубліковано в Події

Natalya Grechanaya представила новую коллекцию VERTIGO осень-зима 18/19

Украинский дизайнер Natalya Grechanaya презентовала новую коллекцию FW 18/19 под названием VERTIGO в рамках Kiev Fashion Days.


В этом году Natalya Grechanaya сделала ставку на женственность и элегантность 50-тых. Именно творчество Альфреда Хичкока и его фильм «Головокружение» (VERTIGO), который относится к тем годам, стали отправной точкой для создания всей коллекции. Как и в фильмах Хичкока, в стиле самое главное часто кроется в деталях. Коллекция Vertigo о преодолении страха высоты и о страсти: страсти в жизни, в любви и, главное, страсти в стиле.

Опубліковано в Мода

Цікаві факти про українського Пікассо

Віктор Іванович Зарецький - легендарний український художник ХХ століття. Він створював картини в різних стилях, проте всі його роботи ритмічні і високопрофесійні незалежно від часу створення. Він являє собою суму Клода Моне, Ван Гога, Густава Клімта, а його останні роботи навіть мають характер модерну Пікассо.

Опубліковано в Ексклюзив

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/