П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2017

В Києві відбувся щорічний фестиваль Тетяни Петракової «Діти за майбутнє України»(Видео)

22 листопада у стінах Українського дому відбувся щорічний фестиваль Тетяни Петракової «Діти за майбутнє України». Захід об’єднав понад 500 дітей із різних куточків країни!

Ведучими святкового дійства стали Андрій Кіше та юна Меліса Омероглу.

Головна мета проекту - підтримка творчого потенціалу талановитої, обдарованої молоді.

Опубліковано в Події

Бутик ONE GROUP представил коллекцию меховых изделий итальянского бренда VIA CAPPELLA

15 ноября во флагманском бутике ONE GROUP состоялась вечеринка «Furryfittingparty», посвященная презентации коллекции меховых изделий всемирно известного итальянского бренда VIA CAPPELLA. Вечер открыла креативный директор и дизайнер бренда Анна Бек, которая рассказала о последних модных тенденциях и представила своюновуюколлекцию. Гостями презентации сталиЕлена Бурба, Семен Горов с женой Яной Помазан, Олег Винник,Георгий Ясинский, Елена Горбачевская, Мария Орлова, Светлана Вольнова,Евгения Иорданова, Ирина Ефименко, Дмитрий Слесарев, Денис Лукинов, Богдан Зубченко и многие другие.

Опубліковано в Події

В Києві відбувся щорічний фестиваль Тетяни Петракової «Діти за майбутнє України»

22 листопада у стінах Українського дому відбувся щорічний фестиваль Тетяни Петракової «Діти за майбутнє України». Захід об’єднав понад 500 дітей із різних куточків країни!

Ведучими святкового дійства стали Андрій Кіше та юна Меліса Омероглу.

Опубліковано в Події

Black Friday в ТРЦ Sky Mall

Втомилися від нудних розпродажів? Хочете оновити гардероб модними речами від найкращих світових брендів!

24 листопада в ТРЦ Sky Mall для всіх відвідувачів відбудеться найочікуваніша усіма любителями шопінгу подія - Black Friday.

Опубліковано в Події

Другий бізнес-форум «Level Up Ukraine 2017»: пошук порозуміння між бізнесом, владою та інвесторами

15 листопада у столичному бізнес-центрі «Парковий» вдруге відбувся масштабний бізнес-форум «Level Up Ukraine 2017», на який з’їхалися найбільші представники великого, малого і середнього бізнесу України, іноземні інвестори, регулятори та експерти у сфері бізнесу. Організаторами форуму виступили Міжнародна компанія ICF Legal Service та Асоціація платників податків України. Темою цьогорічного зібрання представників української та світової бізнес-еліти, небайдужої до долі України та майбутнього її економіки, стало обговорення податкових змін в українському та світовому масштабі, а також організація фахової дискусії щодо реальних кроків із залучення інвесторів.

Опубліковано в Події

ВПЕРШЕ УНІКАЛЬНИЙ БАТТЛ! ДВА ПРОВІДНИХ КОЛЕКТИВИ НА СЦЕНІ ПАЛАЦУ «УКРАЇНА»!

Національний Заслужений Академічний Український Народний хор України ім. Григорія Верьовки – це унікальний художній колектив, який своїм досконалим мистецтвом репрезентує все найкраще з невичерпного джерела народної творчості всіх етнографічних регіонів України.

Опубліковано в Ексклюзив

Жінки-героїні на лінії вогню та захисту країни

Стереотип про те, що мiсце жiнки на кухнi та бiля домашнього вогнища, вже давно зруйнований сучасними реалiями України та свiту в цiлому. Якщо гендерне рiвноправ’я стало одним з питань спекулювання думками та дiями соцiуму, то питання про мiсце жiнки на вiйнi вже не викликає жодних запитань. Принаймнi в Українi. Бiльшiсть з них живуть на двi сiм’ї: одна знаходиться в мирнiй частинi країни, iнша ж – на лiнiївогню. Сьогоднi цi жiнки заколихують колисковими своїх дiтей, а вже завтра самi засипають пiд канонади. Про жiнок в зонi АТО не прийнято говорити, оскiльки, згiдно з документами Мiнiстерства оборони, жiнкам заборонено займати керiвнi посади та виконувати бойовi завдання на полi бою. Але це виключно на паперi: бiльшiсть з цих жiнок на рiвнi з чоловiками захищають територiальну цiлiснiсть України, щоразу ризикуючи власним життям

Опубліковано в Події

Відкриття «Чайхона Базар» на Оболоні!

Наймасштабніша подія цих вихідних, відкриття ресторану «Чайхона базар» на Оболоні!

LKAFAGROUP, як завжди вміє вражати пишністю та щедрістю святкування , та грандіозною організацією вечірок!

Опубліковано в Ексклюзив

Ірина Келлер презентувала "Будинок мрії"

3 листопада 2017 року в Українському антикризовому медіа-центрі пройшла прес-конференція, на якій був презентований проект Благодійного фонду "Долоні долі" під назвою "Будинок мрії". Проект є будівництвом соціально-реабілітаційного центру для дітей-сиріт і для соціально незахищених дітей. Відкриття центру планується в Луганській області. В ході прес-конференції також обговорювалася необхідність будівництва центру саме на сході України. Піднімалися питання виховання дітей-сиріт, психологічні травми дітей із зони АТО, сучасні проблеми утримання дитячих домів і інтернатів та необхідність деінституалізації радянської системи виховання дітей, позбавлених батьківської опіки, спираючись на сучасну європейську практику.

Опубліковано в Події

«В очікуванні сонця» Дмитро Коваль

  Арт-галерея «Мануфактура» представляє виставку   «В очікуванні сонця» київського художника Дмитра Коваля, визнаного в творчих колах одним з найкращих молодих імпресіоністів.

Основні напрямки в творчості живописця - імпресіонізм і пуантилізм, які Дмитро синтезував з абстрактним і декоративним мистецтвом, сформувавши унікальний авторський стиль.

Опубліковано в Ексклюзив
Сторінка 1 із 5

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/