П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2017

Мати Олени Зайцевої звернулася до потерпілих і родичів жертв з проханням про вибачення

Мати водія Lexus Олени Зайцевої звернулася до потерпілих і родичів жертв з проханням про вибачення. Звернення Тетяни Іванової було показано в ефірі ток-шоу "Говорить Україна" на телеканалі "Україна".

Опубліковано в Ексклюзив

Вбивство Аміни Окуєвой. ТОП-13 фактів з життя героїні

Увечері 30 жовтня, неподалік від села Глеваха в Київській області на залізничному переїзді невідомі обстріляли автомобіль, в якому їхали відома громадянська активістка Аміна Окуєва і її чоловік Адам Осмаєв. Дівчина загинула на місці від смертельного поранення, а Осмаєв залишився живий, але отримав поранення в ногу.
Редакція журналу «Ukrainian People» згадує, як жила патріотка Окуєва, яка вважала Росію спільним ворогом українців і чеченців, а так же підготувала важливі факти з її життя, про які знають далеко не всі.

Опубліковано в Події

Как одеть ребенка, чтобы он не замерз, или Откуда берутся простуды

 Одежда играет большую роль в защите  организма от неблагоприятных влияний внешней среды.  Она должна обязательно соответствовать сезону и погоде, а также возрасту ребенка. Как ни странно, для того чтобы не переохладиться, нужно не слишком тепло одеваться. Одежда должна быть теплой, и в то же время пропускать воздух.

У Києві зафіксовано зростання захворюваності на грип та ГРВІ

У столиці почала зростати захворюваність на грип та ГРВІ. Як пише прес-служба КМДА, в той же час, всі показники знаходяться на рівні для даного періоду.

Опубліковано в Події

Рятувальники попередили про шквальний вітер по всій Україні

Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила про погіршення погодних умов по всій Україні..

Опубліковано в Події

Дизайнер Анастасия Иванова представила в Киеве эксклюзивную коллекцию вечерних платьев

В Киеве прошел закрытый показ эксклюзивной коллекции дизайнера Анастасии Ивановой. После успешных fashionshow на Неделях моды в Киеве и Нью-Йорке дизайнер на specialevent представила в Украине изысканные вечерние наряды первой линии своего бренда. Показ прошел в одном из лучших светских мест столицы –  новом лаунж-баре Николая Тищенко FAHRENHEIT.

Опубліковано в Мода

В Арт-ЦУМі відкрилася виставка «Contemporary Architecture Photography» Убіка Литвина

24 жовтня в арт-просторі столичного ЦУМу відбулося відкриття виставки урбаністичної фотографії «ContemporaryArchitecturePhotography» Убіка Литвина, організатором якої виступив SkyArtFoundation. До уваги гостей були представлені 20 монохромних фоторобіт з різних куточків світу, а також відео-інсталяція з музичним супроводом, який спеціально для цього проекту створив музикант Mund. Партнери виставки: Business Gallery Ukraine, ЦУМ.

Опубліковано в Ексклюзив

ВПЕРВЫЕ В УКРАИНЕ ЖИВОЕ ВЫСТУПЛЕНИЕ НЕЙРОБИОЛОГА ДЖО ДИСПЕНЗЫ. Лекция-интенсив «Сила подсознания»

20 ноября Украину впервые посетит самый востребованный практик нейробиологии, первый человек в мире, которому удалось доступно объяснить работу подсознания и на научном уровне доказать, что человек сверхъестественен по своей природе - Джо Диспенза. 

Путешествуя по всему миру, доктор Джо Диспенза обучал людей теории и практике феномена силы подсознания. Улучшения каждого ученика Диспенза подвергал тщательному научному тестированию. «В своей лекции доктор Джо представит результаты этого исследования, которые на научном уровне подтверждают – человеческое подсознание может ВСЕ!», - рассказывает о приезде нейробиолога организатор мероприятия, основатель компании OLEROM, Ольга Редюк.

Опубліковано в Ексклюзив

Що не можна робити на Хеллоуїн - самі містичні забобони

31 жовтня весь світ буде святкувати Хеллоуін або День всіх святих. Вважають, що саме в цей день зникають кордони між світами живих і мертвих.

За легендами, в ніч на 31 жовтня друїди збиралися навколо багаття і приносили жертви злим духам, щоб задобрити їх. А кельти вірили, що в цю ніч духи померлих приходять з загробного світу. Щоб не стати їх жертвою, ввечері люди виносили за поріг будинку їжу.

Опубліковано в Події

У Карпатах лютує хуртовина

За словами рятувальників, станом на неділю 29 жовтня сила вітру досягає 26 м / сек.
"Вітер південно-західний 26 м / сек., Температура навколишнього середовища - 6 градусів", - йдеться в повідомленні.

Опубліковано в Події
Сторінка 1 із 8

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/