Четвер, 28-е Березня 2024року
Наталия Ковалко

Наталия Ковалко

Життя людини - найвища цінність. Право на життя - невід'ємне право кожної людини, закріплене в «Загальній декларації прав людини», але оскільки двома іпостасями буття людини виступають життя і смерть, постійно виникає філософсько-етичне питання: чи має людина також право на смерть? Питання далеко не пусте і відповідь зовсім не очевидна. Поки учені, представники різних конфесій, ламають списи, заперечуючи або визнаючи право людини на власну смерть, воно стверджується як факт у соціальних феноменах.

«Освіта є основою інтелектуального, духовного, фізичного і культурного розвитку особистості, її успішної соціалізації, економічного добробуту, запорукою розвитку суспільства, об'єднаного спільними цінностями і культурою, та держави».

Якщо Ви розгорнете новий Закон України «Про освіту» (далі – Закон), одразу зустрінете цю цитату, яка є преамбулою до нього. На моє переконання, кожне слово є виваженим і правильним, адже рівень освіти впливає на абсолютно всі сфери суспільства.

Материнство сродни революция, которая сильно изменяет, иногда просто кардинально, прежнее течение жизни.

Перед молодой мамой, наряду со многими другими, встает жесткий вопрос – теперь ее предназначением будет материнство или от карьеры тоже не стоит отказываться? Многие считают (и имеют для этого основания), что справиться с обеими задачами будет очень трудно или даже невозможно.

«Вічний революціонер дух, що тіло рве до бою, рве за поступ, щастя й волю,- він живе, він ще не вмер».

Пророчі слова генія української літератури Івана Франка як ніколи є актуальними для сучасної української держави. День незалежності – це свято, за яке боролися сотні років мільйони українців. Для кожного з них національна ідея була основою основ, альфою та омегою всього життя.

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/